Samtykkevilkår

Jeg giver hermed samtykke til, at HimmerLand A/S (“HimmerLand”) må kontakte mig via e-mail, sms og sociale medier (facebook, Instagram, LinkedIn) med nyheder, events, arrangementer og andre spændende aktiviteter. Ligesom jeg giver samtykke til, at vi må udsende autogenerede e-mails baseret på interesser og adfærd på vores websites, for eksempel kategori- og produktinteresser.

HimmerLand må bruge mit samtykke til at kontakte mig og spørge, om jeg ønsker at opdatere mit samtykke med hensyn til nye samarbejdspartnere, andre kontaktformer eller andre produkter.

I forbindelse med ovenstående vil HimmerLand lagre, dele og bruge oplysninger om mig, fx kontaktoplysninger og oplysninger om min adfærid, mv. som stilles til rådighed af dig – sammen med øvrige oplysninger, herunder oplysninger der indsamles via cookies (med dit samtykke) – og anvendes til at målrette ovenstående henvendelser til mig.

Du kan læse mere om, hvordan HimmerLand behandler dine personoplysninger i vores privatlivspolitik.

Du kan til enhver tid trække dit samtykke til at vi må kontakte dig tilbage via linket i den sms eller e-mailen, som du har modtaget fra os.

HimmerLand-Old-Course
cloche-primary
Booking

Er du i tvivl? Så kontakt os

close-w
Luk
close-w
Luk
search Søg
cloche-w Book nu
  • +45 9649 6100
  • kontakt@himmerland.eu